Të reja

Konferenca EU-HCWM Final - Birmingham, UK

Më në fund ne kemi programin përfunduar Gjuha për konferencën përfundimtare. Ne mendojmë se kjo është një e shkëlqyer line-up e cila i përshtatet më mirë me qëllimet gjithëpërfshirëse e projektit EUHCWM 3 vjeçar. Ne jemi veçanërisht të kënaqur që ne mund të kemi këtë ngjarje të shkëlqyer në Mbretërinë e Bashkuar dhe në bashkëpunim me Shërbimin Shëndetësor Kombëtar; Grupi Kombëtar Këshillimor Performance - Group Best Value për Mbeturina. Ne kemi punuar shumë ngushtë me ta në rezultatet e projektit dhe gjatë këtij procesi tre vjeçar dhe është i përshtatshëm që ne festojmë projekti të përfundojë së bashku përmes kësaj konference të fundit.

Ne kemi rregulluar takimet përfundimtare partnere për 9 dhe 11 nëntor me konferencën vetë sandwiched në mes më 10 nëntor. Ne kemi ndarë hapësirë ​​të mjaftueshme për rreth 100 delegatë dhe folës. Nëse kjo ngjarje e lirë është me interes për ju, ju lutem të regjistroheni duke dërguar një e-mail për scott@icerms.com

 Ne jemi përpjekur për të ofruar një program ngjarje e cila reflekton të cilët luajnë një rol të rëndësishëm në agjendën e qëndrueshmërisë në NHS ndërsa gjithashtu duke theksuar aktorët kryesorë përgjegjës për kualifikimin profesional dhe agjendën e trajnimit në kuadër të sektorit të mbetjeve vetë institucionet në Britani të Madhe. Në mënyrë që rezultatet e projektit që do të shpërndahen si duhet sa më shumë të jetë e mundur është e rëndësishme që grupet shumëzues të identifikohen dhe ne jemi të kënaqur që disa prej këtyre koeficientëve kryesore kanë rënë dakord gjithashtu të pranishëm në këtë ngjarje. Një nga aspektet e tjera që ka qenë jashtëzakonisht i rëndësishëm në suksesin e rezultateve kanë qenë shkëmbimi i njohurive dhe praktikave më të mira në të gjithë partnerët e projektit dhe ne jemi të kënaqur që ne jemi në gjendje për të vënë mënjanë kohë konferencë për këtë qëllim. Folësit nga Britania e Madhe dhe në të gjithë BE-së do të paraqesë shembuj të praktikave më të mira nga objektet e tyre të kujdesit shëndetësor dhe vendeve.

Ne shpresojmë që ju do të marrë pjesë në konferencë dhe se ju do të vazhdojnë të angazhohen me projektin, si pjesë e grupit të aktorëve të synuar në Output Projektit Planit Shfrytëzimi.

Konferenca Final do të jetë Transmetuar jetojnë në mënyrë të plotë në Youtube kanalin tonë. Për më shumë informacion mbi këtë Email Ju lutemi: media@icerms.com

Birmingem

Konferenca e fundit është duke u pritur në qytetin e Birmingham. Ajo është më e madhe dhe më i populluar të qytetit britanik jashtë Londrës, me një popullsi në vitin 2014 prej 1,101,360 Birmingham zonën metropolitane është e dytë më i populluar në Britani të Madhe me një popullsi prej 3.8 milion. Kjo gjithashtu e bën Birmingham të 9 zona më e populluar metropolitane në Europë. ekonominë e sotme Birmingham është e dominuar nga sektori i shërbimeve. Qyteti është një qendër e madhe tregtare ndërkombëtare, renditet si një qytet beta botërore nga Globalizimi dhe World Rrjeti Research Qytetet; dhe një të rëndësishme të transportit, me pakicë, ngjarjet dhe qendër konferencë. ekonomia e saj metropolitane është dytë më i madh në Mbretërinë e Bashkuar me një GDP prej $ 121.1bn (2014) dhe gjashtë universitetet e saj e bëjnë atë qendra më e madhe e arsimit të lartë në vend jashtë Londrës. Institucionet e mëdha Birmingham kulturore - duke përfshirë Orkestrës Simfonike të qytetit të Birmingham, Baletit Birmingham Mbretërore, Teatrin repertor Birmingham, Bibliotekën e Birmingham dhe Instituti Barber e Arteve të Bukura - gëzojnë reputacion ndërkombëtar, dhe qyteti ka art të gjallë dhe me ndikim në nivel vendor, muzikë , skena letrare dhe të kuzhinës. Birmingham është qyteti i katërt më i vizituar në Mbretërinë e Bashkuar nga vizitorët e huaj.

This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.