News

Болницата животна средина и управител за отпад - октомври 2016 Читај повеќе mk прашање

Добредојдовте во издание на Н.Е. & WM билтен, на билтенот на проектот на ЕУ HCWM октомври 2016 година. Ние сега се движи во последните 3 месеци од проектот. Ние сме во моментов работат на план за експлоатација на резултатите на проектот и, исто така, се обидува да го зголеми бројот на професионални мрежи поврзани со проектот. Покрај тоа, ние, исто така, се развој на е-платформата која ќе го олесни онлајн пристап до програмата за обука и каде што е релевантно за стручна квалификација. Повеќе детали за сето ова во билтенот декември.

Како што е традиција со овие проекти, тие вообичаено кулминира во финален конференција и ние не се различни. Имаме планира овој настан во соработка со Националната советодавна група на ефикасноста на NHS за управување со отпад во Бирмингем на 10 ноември оваа година во Трн Кралската Ангус хотелот.

програма на звучниците е финализиран и детали се во овој број на Н.Е. & WM.

Во овој број се одразуваат на најновите партнери во проектот средбата во Варшава, како и со нетрпение очекувам да состанок финалето партнери на 9-ти и 11-ти ноември. Исто така, ќе ги видиш на завршната конференција и го претстави некои од темите кои ќе бидат опфатени таму.

This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.