News

Болницата животна средина и управител за отпад - јуни 2016 Читај повеќе mk прашање

Добредојдовте во издание на Н.Е. & WM билтен, на билтенот на проектот на ЕУ HCWM-ти јуни 2016 година. Ние сега влегуваме во финалниот период од 6 месеци од проектот. Ние сме во моментов работат на план за експлоатација за проектот надвор става и, исто така, се обидува да го зголеми бројот на професионални мрежи поврзани со проектот. Покрај тоа, ние, исто така, се развој на е-платформата која ќе го олесни онлајн пристап до програмата за обука и каде rele-vant на стручно оспособување. Повеќе детали за сето ова во текот на летото билтен.

Како што е традиција со овие проекти, тие вообичаено кулминира во финален конференција и ние не се различни. Ние сме во моментов планира овој настан и да се работи на конференција во соработка со Националната советодавна група на ефикасноста на NHS за управување со отпад во Бирмингем на 10 ноември оваа година. Ние ќе се обезбеди целосна детали за местото и дневниот ред во текот на летото билтен кој ќе биде објавен во текот на првата недела од август.

Во овој број се одразуваат на најновите партнери на проектот на состанокот во Италија, како и со нетрпение очекувам на следната средба на 4-ти и 5-ти јули во Варшава. Ние, исто така известуваат за некои од иницијативите HCWM на партнерите во Албанија и во Велика Британија.

Во овој број:

  • Проектот Координација Собири - Реџо Emelia, Италија
  • Најновите индустрија вести
  • полузрнесто безбедност
  • ISWA HCWM преглед конференција
  • NHS NPAG Ажурирање
  • HCWM Албанија
  • професионални мрежи

Се надеваме дека ќе уживате во прашање овој месец.

This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.