News

Болницата животна средина и управител за отпад - февруари 2016 Читај повеќе mk прашање

Добредојдовте на февруари 2016 Читај повеќе mk издание на Н.Е. & WM билтен, на билтенот на проектот на ЕУ HCWM. Ние сме сега поминале две години момент во времето линија на проектот и развој на програмата за обука за да се поддржи патишта квалификација награда сега е завршена и надворешно оценува.

Во фокусот на оваа последна година на проектот ќе биде развојот на е: платформа за учење; проширување на професионални мрежи и објавувањето на планот за експлоатација на резултатите на проектот во однос на квалификациите и e: учење платформа.

2016 го означува последната година од проектот и како дел од програмата за работа во оваа последна година ќе биде домаќин на конференцијата подоцна во текот на годината со местото и датумот да биде објавен во билтенот април, по следната средба на координацијата во Италија 15 март.

Тоа сепак е зафатен период од последното билтен и се надевам дека ова издание февруари ќе ни донесе во тек со напредокот на проектот и, исто така, нагласи некои од клучните прашања од секторот во изминатите период.

Исто така во овој месец издание:

  • Проектот Координација Собири - Скопје и Виена
  • / Основен проект Веб Скопје / знаење
  • Најновите индустрија вести
  • болница Униформи
  • зелена Болници
  • COP 21 Париз 2015
  • Велика Британија NHS и одржливост
  • Водич за управување со енергија и Турција

Се надеваме дека ќе уживате во прашање овој месец.

This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.